Fundada al Març de 1995

Copier és una empresa fundada el 1995 amb un doble objectiu: oferir tot tipus d’equipament per a l’oficina, i resoldre el principal problema que hi ha en aquest sector: la falta d’eficiència en el servei post-venda.
Tot això ho fem des dels inicis apostant per Ricoh, una marca líder mundial en el proveïment d’equipament d’oficines. I confiem amb ells perquè només hi ha una manera de tirar endavant un negoci: confiant amb la millor tecnologia.
En definitiva, venem, assessorem, posem a punt i arreglem tota mena de maquinària d’oficina oferint un servei d’atenció personalitzat que permet al nostre client no haver-se de preocupar dels problemes derivats del material d’oficina. D’aquesta manera es podrà centrar al 100% en la seva empresa.

Treballant amb RICOH

La millor manera d’oferir un bon servei és consolidant-se amb una sola marca de producte. Per aquest motiu, des dels inicis, Copier va adquirir un compromís amb Ricoh, una marca present a tot el món que assegura la millor productivitat i rendabilitat dels nostres clients.
Ricoh és una empresa japonesa creada el 1936 que des del primer dia ha tingut cura per oferir el millor disseny als seus productes i que, any rere any, ha cercat el camí per oferir una òptima tecnologia a tots els seus productes.
Amb aquesta garantia, a Copier portem més de quinze anys apostant únicament per Ricoh. D’aquesta manera ens assegurem d’oferir el millor als nostres clients.

Creixement

La nostra filosofia de treballar amb una sola marca ens ha permès créixer gradualment cada any. Treballar únicament amb Ricoh i descartar prestacions de servei multimarca ha resultat un factor bàsic per assolir els nostres objectius de mercat.

Amb el pas dels anys

El temps sempre acaba desvetllant tota la veritat. I en el nostre cas, el temps ens ha demostrat que la nostra manera de treballar és l’adequada.
Amb el pas dels anys, el dia a dia ens ha certificat que l’aposta que vàrem fer a Copier des del primer moment era la correcta. Durant més de quinze anys, treballar amb Ricoh, servir qualsevol tipus d’equipament per a l’oficina segons les necessitats, i oferir un òptim servei post-venda ens ha demostrat que mantenir aquest equilibri és la millor recepte.
Tots aquests ingredients ens han consolidat dins el nostre mercat. Ho demostren els fets, i els números. A Copier mantenim en actiu el 90% dels clients que van començar a treballar amb nosaltres des dels nostres incicis.

Tecnologia

Copier va ser la primera marca d’Espanya a incorporar software en tots els seus productes. Aquest fet ens ha fet pioners en els avenços tecnològics en el mercat de l’ofimàtica.
Actualment disposem d’un equip tècnic format a Ricoh Espanya preparat per resoldre qualsevol tipus de problema. Cadascún dels membres de l’equip poden acreditar la seva vàlua amb els títols corresponents acreditats per la mateixa marca.