Copier disposa d’unes àmplies i modernes instal·lacions ubicades en una zona industrial de Vic. La nostra situació, a un pas de la xarxa de carreteres circumval·lants i amb fàcil accés d’entrada i sortida, ens permet oferir un servei ràpid i eficaç en tot moment.


  • Troba’ns

A Espanya, la normativa aplicable és la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE).

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), l’informem que les dades personals que ens faciliti mitjançant sistemes inclosos en aquesta web passaran a formar part d’una base de dades amb titularitat i responsabilitat de Copier.

Entenem que l’enviament lliure i voluntari d’informació per part de l’usuari a través de qualsevol dels sistemes inclosos en aquesta web implica el seu consentiment explícit per a procedir al tractament de les dades aportades. Així mateix, l’informem del dret a accedir en tot moment a la informació, a rectificar-la o cancel·lar-la si així es notifica per escrit.

Copier assegura la confidencialitat de la informació que ens hagi aportat, i garanteix que en cap cas serà cedida a terceres persones o a altres organitzacions sense el consentiment explícit.

El software sota el que funciona aquest lloc web pot recollir en determinades ocasions, i mentre l’usuari navega normalment per les seves pàgines, algunes dades personals en que la seva transmissió és inseparable de l’estructura en la que estan dissenyats els protocols de comunicació d’Internet. Aquesta informació no és recopilada amb l’objectiu d’identificar als usuaris, sinó que s’utilitza exclusivament per obtenir informació estadística anònima sobre l’us del lloc web i controlar el seu correcte funcionament a nivell tècnic, i, en tot cas, es cancel·la immediatament després d’utilitzar-la. La informació, que si es creues amb altres dades existents en altres organitzacions externes que recopilen dades de l’usuari (proveïdor d’accés a Internet, empresa de telefonia, etc.), podria oferir en determinades circumstàncies a una identificació d’aquest, només seria conservada i facilitada per Copier en cas de rebre un requeriment judicial al respecte.

Per qualsevol qüestió relacionada amb aquest tema, així com per sol·licitar la consulta, rectificació o cancel·lació de les teves dades, pots dirigir-te a:

Copier
C. de Rupit 40
08500 Vic (Barcelona)
Tel. 93 889 24 43
Fax 93 889 00 42
info@copier.es